Dropp regnskapsfører?

Regnskapet er det beste styringsredskapet du har i foretaket ditt.

Kan jeg føre regnskapet selv?

Hvis du har interesse, lyst og kunnskap, KAN du vurdere å føre regnskapet selv.

Men er det så enkelt som enkelte selgere av skybaserte regnskapssystemer sier?  Er det bare noen få minutter eller små timer som skal til?

For mange vil dette ikke være uoverkommelig. Likevel bør du ha en tommelfingerregel:  bruk tiden på det du behersker best, og kjøpe de andre tjenestene fra pålitelig fagfolk. Dette gjelder også regnskap. Vi kan jo si det slik: "Jeg blir ikke nødvendigvis en god frisør om jeg kjøper meg en frisørsaks". 

Det er ingen tvil om at det er mange bedriftseiere som har kompetanse til å føre regnskapet selv, men de smarte bedriftseierne vet også at det er mer langt mer lønnsomt å bruke kompetanse og tid på det som er virksomhetens kjerneområder, og det som skaffer bedriften inntekter.

Fagkompetanse innen regnskap, skatt, avgift og lønn vil i framtiden, som i dag, være nødvendig for å kontrollere og behandle regnskapstall etter lovverket og hver enkelt bedrift s spesifikke behov for styringsinformasjon.

Det er nettopp det et regnskap er for bedriften: styringsverktøy.

Vi som jobber med regnskap vil i fremtiden bruke mindre tid på manuelle arbeidsprosesser. Samtidig vil vi bruke mer tid som en diskusjonspartner og rådgiver for å kunne fokusere på økt verdiskapning, og løse de daglige utfordringene din bedrift står overfor.

Snakk med oss. Sammen finner vi den optimale løsningen for din bedrift.