Vi søker avdelingsleder/autorisert regnskapsfører med fagområde landbruk til vårt kontor i Våler.


Vi søker en person som er selvstendig, effektiv, strukturert og nøyaktig. Du må være glad i teamarbeid, like å jobbe med mennesker og tall. Gode datakunnskaper og kommunikasjonsevner er påkrevd.


Vår kundeportefølje består av små og mellomstore enkeltpersonforetak innen landbruksnæringen. De fleste er lokalisert i nærmiljøet men vi er i ferd med å etablere oss i et utvidet geografisk område.


Vi tilbyr i dag alle tjenester innenfor regnskapsføring og årsavslutning/ligningspapirer. Vi ønsker å utvikle oss videre med tanke på generell økonomisk rådgivning til våre kunder. Dette innebærer bistand mot finansieringsinstitusjoner ved investeringer/kjøp av eiendommer, lønnsomhetsanalyser, budsjetter osv.

Det er i dag tre ansatte hvorav en er autorisert regnskapsfører. Alle har bred erfaring og vi leverer tjenester av høy kvalitet.

ØkonomiRingen Landbruk AS er lokalisert sammen med ØkonomiRingen Våler AS i helt nye lokaler i Våler sentrum. Totalt er vi seks personer lokalisert her.


Vi benytter Agro og Ziriuz som regnskapssystem. Total som årsoppgjørssystem og Power Office som kvalitetssikringssystem.


Vi tilbyr et sterkt faglig og sosialt miljø. Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Ved spørsmål om stillingen kontakt: tone@okonomiringen.no eller per@okonomiringen.no